Het bouwen van een nieuw innovatie-ecosysteem gaat niet vanzelf. Het kost tijd en inspanning. En het besef dat organisaties en de professionals daarin elkaar moeten leren kennen en moeten weten wat er bij de ander speelt en wat hen bezig houdt. Daarom besteden we bij Health Hub Utrecht veel aandacht aan het delen van de vele kennis en kunde die het netwerk rijk is. Op verschillende manieren, via meerdere kanalen.

PARTICIPATIE-INITIATIEVEN

samenwerken voor inwoners betekent ook samenwerken met inwoners. hoe dat het beste kan, ontdek je alleen maar door het te doen.

Uitgangspunten voor samenwerken met bewoners 

De organisaties die samenwerken binnen Health Hub Utrecht maakten afspraken over de manier waarop zij met inwoners willen samenwerken.

  • Samenwerken met bewoners wordt een onderdeel van alle plannen die de Health Hub ontwikkelt. Gevraagd en ongevraagd advies is welkom.
  • Een vertegenwoordiging van actieve bewoners wordt gelijkwaardig deelnemer in overleggen van bestuurders van Health Hub Utrecht. Bestuurders beslissen (in consensus) over strategie en inzet van de mensen en middelen.
  • Samenwerking kost tijd en energie, dus het is belangrijk dat bewoners daar ook wat aan hebben. Soms kan dat een financiële vergoeding zijn. 
  • Een aantal bestuurders heeft aangeboden om mee te denken en deel te nemen aan de bijeenkomsten met bewoners.

Wil je meer weten over de plannen?
Neem dan contact op met Arthur Kocken (a.kocken@nieuwegein.nl) of Karin Alfenaar (karin.alfenaar@healthhubutrecht.nl). Heb je een praktische vraag? Die kun je stellen via info@healthubutrecht.nl.

HHU UPDATEHET LAATSTE NIEUWS UIT EN ROND HET HEALTH HUB UTRECHT NETWERK

WIL JE OOK OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN WAT ER SPEELT BIJ DE HEALTH HUB UTRECHT PARTNERS? ABONNEER JE DAN OP ONZE TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF