future health
expo 2022

#100 future health designs
VOOR morgen en daarna

hoe we samen onze Gezondheid en ons geluk morgen en daarna vormgeven zal anders zijn dan vandaag. hoe dat er precies uit zal zien, moeten we met elkaar durven onderzoeken. design en innovatie kunnen ons daar enorm in helpen. daarom organiseert health hub utrecht met partners van juni tot en met oktober de ‘future health expo 2022’. In allerlei vormen en op allerlei plaatsen in de stad: van de jaarbeurs tot het science park. en natuurlijk hier online.

Als je samen met inwoners of patiënten praktisch vormgeeft aan gezondheid en geluk in alle fases van hun leven, is de kans veel groter dat zij de vernieuwing ook daadwerkelijk inpassen in hun dagelijkse leven. De ontwerpen laten stuk-voor-stuk wat empathie, verbeeldingskracht en gedragsverandering kunnen betekenen voor gezondheid nu en in de toekomst.

ALAIN DUJARDIN

CURATOR FUTURE HEALTH EXPO, CREATIEF DIRECTEUR GREENBERRY

een kort interview met alain dujardin, curator van
Future health expo 2022

De curator (en creatief directeur van digital agency Greenberry) vertelt over het belang van ontwerp voor de wereld vakgezondheidszorg en waarom de Future Health Expo juist in Utrecht zo op zijn plaats is en waarom dit ook nog eens een bijzonder jaar is.

een kort interview met heleen jumelet (HKU), partner van future health expo 2022

De voorzitter van het College van Bestuur van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht legt uit waarom het gezondheids- en welzijnsdomein een steeds belangrijkere plek in het onderwijs en onderzoek inneemt binnen de HKU opleidingen.

BEKIJK DE ONTWERPEN PER LEVENSFASE

Deze online showcase begint met de eerste ontwerpen, die te zien zijn van 14 tot en met 17 juni in de centrale hal van de Jaarbeurs. In de loop van de komende maanden zullen steeds meer ontwerpen worden toegevoegd. De nummering 001 t/m 100 is willekeurig gekozen en houdt dus geen ranking in.  

de future health expo is een initiatief van health hub utrecht en is mede mogelijk gemaakt door:

HHU UPDATEHET LAATSTE NIEUWS UIT EN ROND HET HEALTH HUB UTRECHT NETWERK

WIL JE OOK OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN WAT ER SPEELT BIJ DE HEALTH HUB UTRECHT PARTNERS? ABONNEER JE DAN OP ONZE TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF