1b8c35c0-1eb7-488f-b53b-82fd1a8c7e0c
IMG_9384
IMG_9387
Onbevangen zijn, geen richting hebben, geen doel, doelloos en mateloosheid: de essentie van spelen. Ontwerper Madelief van Ewijk houdt zich bezig met de spelende mens, en dan vooral de spelende volwassenen. Zij is ervan overtuigd dat dit in deze wereld te weinig wordt gedaan, daarom vraagt zij hier aandacht voor met Draagbaar Plezier: een serie van drie items die de mogelijkheid bieden om te spelen als volwassenen.

ONTWERP #062 | Groener spelen en Recreëren

volwassen Spelen
als een kind

wie werkten er aan het project mee?

Van begin tot eind heb ik alles zelf gedaan.

 
waar gaat het ontwerp over?

Het ontwerp gaat over de spelende mens, en dan vooral de spelende volwassenen. 12 jaar spelen in een mensenleven vindt ik tekort! Het is namelijk zo…. Van de basisschool naar de middelbare school wordt spelen al afspreken. Hier ben ik het niet mee eens. Mijn tip aan u: sta wat vaker stil bij uw eigen plezier. GENIET!! 

 

wat is er sindsdien mee gebeurD?

Afgelopen zomer heeft het voor twee maanden in de Gelderlandfabriek in Culemborg gestaan.  
In oktober is het nog te zien tijdens de DDW in Eindhoven.

 
waar ben je nu mee bezig?

Ik mag meedoen met een Epson mode wedstrijd, hiervoor moet ik een outfit maken. In oktober kom ik op de DDW te staan met mijn werk waar ik veel voor moet voorbereiden. En om de week op vrijdag doe ik mee aan HKU X, daar wordt ik geholpen op het gebied van ondernemingsschap.