Procesboek_definitief-29
Procesboek_definitief-28
Foto1
Foto0
Als we het hebben over eten kunnen we precies vertellen wat we lekker vinden en durven we nieuwe dingen uit te proberen. Waarom is dat bij seks zoveel ingewikkelder? Ontwerper Nienke Daanen laat met Sexual Pleasure koppels op een laagdrempelige wijze ontdekken wat ze fijn vinden op seksueel gebied en zorgt dat ze hierover in gesprek kunnen gaan. 

ONTWERP #048 | VEILIGER DATEN EN VRIJEN

LAAGDREMPELIG IN GESPREK OVER SEKS

wie werkten er aan het project mee?

SEXUAL PLEASURE – Explore Together © is voortgekomen vanuit een breed onderzoek naar seksueel plezier. Ik heb de diverse visies van seksuologen, relatietherapeuten, biologie/verpleegkunde docenten en studenten van gerelateerde opleidingen gebundeld en gecombineerd met mijn eigen visie als ontwerper.

 
waar gaat het ontwerp over?

SEXUAL PLEASURE is opgesplitst in 4 categorieën die aansluiten op elkaar om alle belangrijke thema’s te doorlopen en zo je eigen plezier in seks te kunnen ontwikkelen. 

  • Explore Mythes & Anatomy

Gebrek aan kennis over het eigen lijf, over hoe seks werkt en mythes en ideeën over wat “normaal is”, staan seksueel plezier vaak in de weg. Explore Mythes & Anatomy biedt ruimte voor een eigen kijk op seks. 

  • Explore Solo

Hoe je seks beleeft en wat je leuk en lekker vindt is heel persoonlijk. Om te kunnen genieten van seks is het belangrijk dat je blij bent met jezelf en weet wat je prettig vindt. Als je weet wat voor jou belangrijk is, kun je dat ook beter aangeven bij een ander. So let’s explore ourselves!

  • Explore Together

Om van seks te kunnen genieten moet je weten wat jij en je partner nodig hebben om opgewonden te worden en zin te krijgen. Leer en ontdek samen.

Met SEXUAL PLEASURE – Explore Together © kunnen stellen op een laagdrempelige manier ontdekken wat ze fijn vinden op seksueel gebied en dit samen bespreken. Dit ontwerp is volledig uitgewerkt en wordt tentoongesteld tijdens de Future Health Expo.

  • Explore More

Jullie kennen elkaar nu al goed, maar hoe kun je nog verder ontdekken en het spannender maken? Ga de uitdaging aan en verdiep tot meer.wat is er sindsdien mee gebeurD?

Sexual Pleasure – Explore together valt inmiddels al goed in de smaak bij de doelgroep. Momenteel ben ik naar mogelijkheden aan het kijken om dit product te (laten) ontwikkelen en te zorgen dat het terecht komt bij de juiste partners. Daarnaast is mijn doel om alle thema’s van Sexual Pleasure verder uit te werken en op de markt te brengen.

 
waar ben je nu mee bezig?

Momenteel ben ik op zoek naar stakeholders en partners die potentie zien in Sexual Pleasure en hier een bijdrage aan willen leveren d.m.v. een financiering of een samenwerking. Neem gerust contact op als je (op welke manier dan ook) een bijdrage wilt leveren of in gesprek wilt gaan: 06 13 03 91 38.

Foto Credits: –