Health Hub Utrecht is een nieuwe netwerk beweging. Dus we kunnen ons voorstellen dat er heel wat vragen leven of ideeën te delen zijn. In Utrecht natuurlijk, maar ook daarbuiten. Want zoals gezegd, samenwerking staat bij ons voorop. Daarom aarzel niet en mail met het team van het Health Hub Utrecht Design & Support Centre. We nemen zo snel mogelijk contact op.

het DESIGN & SUPPORT CENTRE van de health hub utrecht

HET HEALTH HUB UTRECHT DESIGN & SUPPORT CENTRE IS HET MOTORTJE EN HET KOMPAS VAN HET NETWERK. WE HELPEN JE GRAAG VERDER !

marjoke verschelling

beleid en strategie

Van zorg naar gezondheid via wijkgerichte preventie, digitale transformatie en een aantrekkelijke arbeidsmarkt is regio en rijk verbinden. Vraag maar aan Marjoke. 

arthur kocken

regio en beleid

Meer en meer gemeenten haken aan bij de Health Hub Utrecht. Voor het overzicht, de contacten en de kansen om ook echt het verschil te maken, neem contact op met Arthur.

PETRA VAN DIJK

KENNIS EN VERBINDING

De verbinding zoeken met open blik, een open houding en open wetenschap. Samen werken aan oplossingen: kennis delen heeft toekomst. Meer weten? Vraag het aan Petra

gjilke keuning

co-creatie en verbinding

Een netwerk als Health Hub  Utrecht leeft en groeit pas als professionals creatief geïnspireerd worden tot hechte samenwerking. En laat dat nou de expertise van Gjilke zijn. 

Floortje wijland

ORGANISATIE EN BEHEER

Elk team heeft een coordinator nodig. Die soepel achter de schermen het overzicht houdt, weet wat er speelt en bijspringt als het nodig is. Dus voor alle praktische zaken, mail of bel Floortje! 

HHU UPDATE

Ja, ik schrijf me in voor de twee-wekelijkse update van Health Hub Utrecht