Written by: Geen categorie

TRENDS EN ONTWIKKELINGEN IN DIGITALISERING VAN GEZONDHEID EN WELZIJN. KOM NAAR ‘EHEALTH AND APPINESS’

Een snelle update over de landelijke e-healthmonitor, ervaringen van ‘early innovators’ in ziekenhuizen en de eerste lijn, en de laatste ontwikkelingen rond de persoonlijke gezondheidsomgeving in de Health Hub Utrecht. 

Je krijgt het allemaal tijdens de eHealth and Appiness bijeenkomst tijdens de WeHealth Week Utrecht op 28 januari in de JIM, Beatrixgebouw, 6e etage. Sprekers zijn Roland Friele en Maaike Meurs van Nivel en Harry Wildeboer van Bebright. 

Toegang is gratis, maar je moet je wel even aanmelden. En wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

We starten om 16.00 uur en eindigen om 17.30 uur met een hapje en drankje!

Last modified: 17 februari 2020